Zöld Nap stand az első Civil Sétányon

share on:

 2013. október 11.-én a Civilek Háromszékért Szövetség első alkalommal szervezte meg a Civil Sétányt Kézdivásárhelyen a Sportcsarnok előtti területen. A rendezvényen 10 háromszéki szervezet állított fel sátrat. Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg. Az első Civil Sétányt Ráduly Attla a Civilek Háromszékért Szövetség elnökségi tagja nyította meg.

A jelenlévők betekintést nyerhettek a Háromszéki Közösségi Alapítvány, a Pro Pectus Egyesület, a Praetoria Egyesület, a Kézdivásárhelyi Nők Egyesület, a Civilek Háromszékért Szövetség, a Szentkereszty Stephanie Egyesület, a Kézdivásárhelyi EMI, a Pro Vitam Siculorum Egyesület, a Zöld Nap Egyesület és a Erdélyi Genalógiai Társaság tevékenységeibe.

A kézdii zöldek standján a résztvevők kitünően szórakozhattak, kreativitásuknak adva teret. Nagy népszerűségnek örvendett a tejes dobozból készüt pénztárca, az origamizás valamint a különböző zöld kvízek kitöltése. Sikernek örvendett a jelenlévők körében a Nemere Útja ismertetése és kifestősők is.

Szerző és fotó: Ráduly Attila

zoldnap