Állat a természetben - fotópályázat

 A Zöld Nap Egyesület augusztus közepén hetedik alkalommal hirdeti meg az elmúlt években sikert aratott fotópályázatát. A pályázat címe Állat a természetben, a nyertes alkotásokból 2014-es forgatható falinaptár készül. A versenyzők fotóit megnézheti az alábbi galériában. A pályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet az állat és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinek megóvására. A pályázat megjelenésére, lebonyolítására a www.zoldnap.info weboldal ad helyet.

 A fotók beküldési határideje: 2013. Szeptember 25. A verseny lezárulta után 4 fős szakértő zsűri dönt a beérkezett pályázati anyagokról. A pályázatra szánt képek (max. 3 db.) kizárólag elektronikus úton (minimális felbontása 1024×768 kell legyen), e-mailben küldhetők be a zoldnapegyesulet@gmail.com címre. A pályázó kizárólag a saját szellemi tulajdonát képező, eredeti alkotásával pályázhat, valamint felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát. A fotók beküldésével a pályázó lemond mindenfajta szerzői jogáról, mindenfajta ellenszolgáltatás igénylése nélkül.

 A pályázat tartalmazza a pályázó adatait: név, cím, telefonszám. A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át. A kiíró fenntartja a jogot, hogy a kiíráshoz nem illő képeket kizárja a pályázatból. A beküldött fotók - anonim módon (név, cím és elérhetőség nélkül) - csak a fénykép címével felkerülnek a weblapra. Eredményhirdetés: 2013. október első hetében lesz, amiről időben értesítjük a pályázókat és a nyilvánosságot. A nyertesek névsora megtekinthető lesz a portálunkon. A kiállítás kézdivásárhelyi Vigadóban lesz látogatható. A legjobb fotók készítőit névre szóló oklevéllel és az alábbi díjakkal jutalmazzuk: I.díj: az Incitato Nemzetközi Művésztábor által felajánlott alkotás, ZNE ajándékcsomag II.díj: webkamera, ZNE ajándékcsomag III.díj: ZNE ajándékcsomag A Dicséretben részesülők: trikó Támogatók: Bethlen Gábor Alap, Niko Kft, Incitato Nemzetközi Művésztábor és a Fiatalok Lendületben Program Szerző: Ráduly Attila Plakátterv: Gema Puerma Castillo

zoldnap