Álmaim iskolája - rajzpályázat

share on:

A Pro Pectus Egyesület és a Zöld Nap Egyesület idén is meghirdeti az elmúlt években nagy sikert aratott rajzpályázatát 5–14 éves gyerekeknek. A pályázat témája: Álmaim iskolája

SZELEKCIÓS KRITÉRIUMOK: ☺ A munkákat csakis A4, A3–as formátumú rajzlapon fogadjuk el. ☺ Bármilyen technikával dolgozhatnak. ☺ Egy személy csak egy munkával pályázhat. ☺ A résztvevő nevét, életkorát a rajzlap hátulján, középen kérjük feltüntetni. ☺ Ha lehetőségük van arra, hogy színes (max. 3 cm-es) kartonlappal bekeretezzék a pályamunkát, szívesen vesszük. ☺ Ha pedagógus több rajzot küld, mellékelje a névsort életkorral (NEM OSZTÁLY!). Emellett saját teljes nevét, elérhetőségeit, az iskola nevét is tüntesse fel. ☺ A szülő is csatolja a pályamunka mellé saját nevét, elérhetőségeit, a helységet, az óvoda vagy iskola nevét, ahova a gyerek jár. ☺ A beküldött rajzokat nem adjuk vissza. A pályamunkákat március 22-ig lehet beküldeni az alábbi címre: Asociaţia Pro Pectus, Loc. Tg. Secuiesc, Str. Ady Endre, Nr. 3.cod poştal 525400.

Az ünnepélyes megnyitóra minden alkotót (és felkészítőt) szeretettel várnak 2015 április 12 -én 16 órakor a Pro Pectus Egyesület székhelyére.

Plakátterv: Derzsi Katalin

zoldnap