Az erdő varázsa - fotópályázat eredményhirdetés és kiállítás megnyitó

share on:

Zöld Nap Egyesület tisztelettel meghívja Önt és vendégeit "Az erdő varázsa" című fotópályázat eredményhirdetésére és a beérkezett pályaművekből megrendezett kiállítás megnyitójára.

A héten lezárult a Zöld Nap Egyesület által meghirdetett tizenegyedik fotópályázat, melynek célja volt a fotósok művein keresztül felhívni a nagyközönség figyelmét az erdőben található növény- és állatvilág szépségeire. A fényképek segítségével pedig rávilágítottak az erdő folyton változó csodájára, megújuló képességére és közösségteremtő erejére is. A meghirdetett fotópályázatra az elmúlt hónapok során számos értékes, izgalmas és gyakorta újszerű pályamű érkezett. A pályázatra beérkezett, négy zsűri (Bede Gábor, Nagy Lajos, Kelemen Gábor és Vetró András) által értékelt legjobb fotók kiállítására és díjazására 2019. december 9-én 18:00-kor a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház Galériájába kerül sor. A hétfői megnyitó színvonalát Bedő Bíborka és Imre Anita Bod Péter Tanítóképző diákjainak, Varga Andrea a Zöld Nap Egyesület önkéntesének és a kézdikővári Kovács Ferenc Általános Iskola előkészítőseinek témába vágó műsora fogja emelni. A kiállításon a zsűri által legjobbnak ítélt képek kerülnek bemutatásra.

A legjobb pályaművek december 8-án elektronikusan megtekinthetőek lesz az alábbi linken is. A legjobb fotók készítőit névre szóló oklevéllel és díjakkal jutalmazzuk.

Támogatók: Niko Kft, Vigadó Művelődési Ház, Communitas Alapítvány és az Európai Szolidaritási Testület

Médiatámogatók: Profi Rádió, Szék-helyek.ro, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Polyp Tv, Háromszék és a Siculus Rádió

Plakátterv: Asiye Demirci

zoldnap