Bringázzunk az Ika várhoz

share on:

2023. július 9-én (vasárnap) reggel 10:00-kor a Zöld Nap Egyesület biciklitúrát szervez a céhes város Sportcsarnokától az elmúlt években kialakított Nemere Útján. A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Torja - Futásfalva - Ikafalva - Felsőcsernáton (Ika vára) - Kézdivásárhely. A túrakerékpározás remek kikapcsolódást, sportolási lehetőséget, valamint testi és lelki feltöltődést biztosít a résztvevők számára. A túra folyamán kulturális - természeti látványosságok megtekintésére is sor fog kerülni.

Szükséges felszerelés: az időjárásnak megfelelő öltözet, élelem és pénz igény szerint, és természetesen a jó állapotban lévő kerékpár. A túra nem túl nehéz, 10 éves kortól, sebességváltós biciklivel teljesithető. Sisak viselése melegen ajánlott, főleg a fiataloknak. Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak előzetes egyeztetés alapján írásos szülői engedéllyel jöhetnek a 48 km hosszú bringázásra. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány és bővebb információ a szervezőktől igényelhető).

Előzetesen regisztrálni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766 611066 vagy az office@zoldnap.info e-mail címen) lehet. A túrán a részvétel ingyenes, eső vagy rossz idő esetén elmarad. 

Támogató: a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és az Európai Szolidaritási Testület 

Médiatámogatók: Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Háromszék, Profi Rádió, Szék-helyek

Plakátterv: Mariam Evanessyan

zoldnap