Egy éves önkéntes lehetőség Magyarországon - megnyert projekt

share on:

A nagyvázsonyi „Fekete Sereg” Ifjúsági Egyesület 2016 február 1-ével egy erdélyi önkéntest fogad 1 évre, már megnyert EVS pályázat által! Jelentkezési határidő január 19. Az önkéntes bármilyen nemű lehet, 20-30 év közötti. Önkéntes teendője heti 30 óra azaz napi 6 órában az alábbi munkákra: - a településen működő ifjúsági házban hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozni - az egyesület rendezvényein vizuális dokumentálást végezni (fényképezni és kisfilmeket készíteni) - a település hangjait rögzíteni - hírlevelet készíteni az egyesület munkájáról - Európai Önkéntes Szolgálatot népszerűsíteni fiatalok körében - bármi újszerű dolog, amihez az önkéntesnek van kedve Önkéntes ezért mit kap? - zsebpénzt 90 Euró/hó (27.400 Ft/hó) - étkezési hozzájárulást 36.600 Ft/hó - szállást, amit 100% fizet a programban.

A szálláson két francia és egy német fiatallal lesz együtt. - nyelvtanfolyamot angol/spanyol/német/francia nyelv közül választhat - egy élményt az önkéntességtől Nagyvázsony egy kicsi falu Budapestől 150 km-re nyugatra és 20 km-re a Balatontól, Balatonfüredtől. A faluban 1800 fő él. Bővebben a www.nagyvazsony.hu honlapon lehet olvasni. Önkéntes program amit még biztosít: - Cigna biztosítást a szolgálat idejére - Az útiköltség 100% fizeti a program egyszer ide és egyszer haza A „Fekete Sereg” Ifjúsági Egyesületről bővebben itt olvashattok: www.fekete-sereg.hu Jelentkezőtől önéletrajzot és motivációs levelet várunk 2016 január 28-ig!

Kérem jelezzétek a Zöld Nap Egyesület elérhetőségein (0766.611066, office@zoldnap.info) ha szívesen működnétek együtt ebben, illetve, ha van lelkes, aktív, ideális ismerősötök!

zoldnap