Élményekkel, tudással gazdagodtak

share on:

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület elnöke és egyik önkéntese egy márciusban megnyert pályázat jól megérdemelt jutalmaként vehetett részt a hamburgi Fespa kiállításon. Az Erdély Fm Promózóna műsorának készítői Reklámaktivitási Verseny címmel hirdettek pályázatot tavasszal, amelyet az egyesület megnyert, így Ráduly Attila elnök és Györgyjakab Boróka egyesületi önkéntes május 24-27. között részt vett a Fespa nevű kiállításon a dizájn szakemberek Mekkájában.

Megismerkedhettek a legkorszerűbb nyomtatási technikákkal, és sok új tapasztalattal, itthon is hasznosítható tudással gazdagodtak. A színvonalas kiállításon a pályázatot elbírálók közül két zsűritag: Kelemen Attila és Szabados Attila is jelen volt. – Nagyon élménydús volt a tanulmányút, sikerült olyan innovatív technikákkal megismerkednünk, amelyek csak bizonyos idő múlva jutnak el hozzánk, és válnak ismertté Székelyföldön is.

Sok új, hasznos dolgot tanultunk a társaságtól is, akikkel eltöltöttük azt a pár napot, például a kommunikáció és marketing területén – számolt be Ráduly Attila a tanulmányútról.

Szerző: Pál Varga Réka

A cikk a szerdai Székely Hírmondóban jelent meg.

zoldnap