Ultimul team building din acest an

share on:

În data de 30 noiembrie 2018 Asociaţia Zöld Nap a organizat pentru voluntari ultimul team building pe anul 2018.  Formarea a avut în program următoarele activităţi: jocuri de formare a echipei, icebreakers, precum şi jocuri motrice. Fotografiile despre eveniment pot fi vizionate pe pagina de Facebook a asociaţiei.

Scopul primordial al acestei întruniri profesionale, organizată în mai multe limbi, în oraşul breslelor a fost organizarea unui training interactiv, ludic dar plin de conţinut în special pentru dezvoltarea diferitelor abilităţi. Deasemenea s-a pus accent şi pe dezvoltarea  gândirii creativ – logice. Cei 19 voluntari participanţi au avut posibilitatea de a  vedea activităţile zilnice ale asociaţiei, au învăţat metode cu ajutorul cărora au putut să iasă din monotonia zilnică prin comunicare şi prin activităţi interactive intergrupale.

Ca să reuşească în rezolvarea diferitelor sarcini, pe lângă prelucrarea cognitivă au avut nevoie mai ales de prelucrarea afectivă, fiind nevoiţi să fie atenţi unii cu alţii. Prin programul realizat de voluntara Elena Ershova a proiectului Friends of Environment s-a pus accent pe învăţarea prin experienţă, ca participanţii să-şi dezvolte capacitatea de încrederea în ceilalţi, să-şi însuşească lucrul în echipă.  În cadrul activităţii de team building voluntarii au discutat despre posibilităţile de îmbunătăţire a evenimentelor Mozgó Délután şi Ne pazarolj, élj többet! După servirea cinei au urmat jocuri interactive şi ziua s-a încheiat cu discuţii.
„Consider că acest timp petrecut împreună a fost eficient, ca grupul nostru să se coaguleze în echipă, şi să-i cunoaştem mai bine pe noii veniţi. Interrelaţiile să se consolideze mai eficient între participanţi, şi cred că acest fapt  va determina ca şi în viitor aceste relaţii să se menţine şi să se consolideze.” - a declarat un participant.

zoldnap