Concursul CIVEK: ONG-ul Anului

share on:

În data de 20 martie 2019 Federația Organizațiilor Civile Covasna – CIVEK a premiat, pentru a șaptea oară organizațiile civile care au derulat cu succes programe/proiecte în cursul anului 2018. Premiile au fost înmânate de reprezentanții Federației, Bereczki Kinga, președinte și Kotta László, vice-președinte. Anul acesta la categoria ONG-ul Anului au fost premiate 3 organizații. Toate pozele de la eveniment sunt disponibile pe pagina de Facebook a asociației.

Câștigătorii acestei ediții sunt Asociația micologică ”László Kálmán” din Sfântu Gheorghe pentru organizarea celui de-al 36-lea ”Congres European Cortinarius al JEC” – eveniment care a reunit specialiști din domeniul micologiei, Asociația Zöld Nap din Târgu Secuiesc pentru promovarea unui mod de viață sănătos prin mișcare în cadrul programului ”Alergare de 24 de ore” și Asociația Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesülete din Covasna pentru sprijinul acordat familiilor cu mulți copii.

Anul acesta, CIVEK a acordat, în premieră și titlul Voluntarul Anului, câștigat de covăsneanca Deák Judit, care a decedat după nominalizare, premiul fiind preluat de fiica sa.

Premiile acordate au constat în diplome, sume în bani și vouchere pentru servicii de tipografie și au fost oferite de persoane fizice, CIVEK și Editura și Tipografia T3. Totodată, logourile organizațiilor premiate vor fi afișate, timp de un an, pe site-ul CIVEK.

Foto: Toró Attila

zoldnap