Épített örökségünk - fotópályázat eredményhirdetés és kiállítás megnyitó

share on:

A Zöld Nap Egyesület tisztelettel meghívja Önt és vendégeit az Épített örökségünk című fotópályázat eredményhirdetésére és a beérkezett pályaművekből megrendezett kiállítás megnyitójára. A 43 versenyző alkotásait itt megtekintheti.

A héten lezárult a Zöld Nap Egyesület által meghirdetett kilencedik fotópályázat, melynek célja volt a fotósok művein keresztül felhívni a nagyközönség figyelmét a régió történelmi, kulturális és művészeti értékeire. Ugyanakkor ráirányították a figyelmet az épített örökség védelmére. A meghirdetett fotópályázatra az elmúlt egy hónap során számos értékes, izgalmas, gyakorta újszerű pályamű érkezett. A pályázatra beérkezett, négy zsűri (Bede Gábor, Nagy Lajos, Kelemen Gábor és Vetró András) által értékelt legjobb fotók kiállítására és díjazására 2015. november 12-én (csütörtök) 18:00-kor a kézdivásárhelyi Sportcsarnok előterében kerül sor. A délutáni megnyitó színvonalát Klára Kamilla zenés műsora fogja emelni amit Kozma Hanna és Bíró Nóra témába vágó szavalata követ. A kiállításon a zsűri által legjobbnak ítélt képek kerülnek bemutatásra. A 40 legjobb pályamű november nyolcadikától elektronikusan megtekinthető lesz az alábbi linken is.

A legjobb fotók készítőit névre szóló oklevéllel és díjakkal jutalmazzuk.

Támogatók: Kovászna Megye Tanácsa, Niko Kft, Vetró András, Manna Egyesület és a városi sportiroda

Médiatámogatók: Profi Rádió, Transindex, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Polyp Tv, Háromszék Szerző: Ráduly Attila Plakátterv: Derzsi Katalin

zoldnap