Február utolsó napján is Mozgó Délután szerveztek

share on:

A Zöld Nap Egyesület partnerségben az Önkormányzat Sportirodájával február utolsó napján tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Mozgó Délután elnevezésű eseményt.

Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

Az eseményre mintegy 200 személy látogatott ki, gyermekek, ifjak és felnőttek egyaránt, akiknek lehetőségük volt asztaliteniszezni, táncolni a Dirty Dancers csoporttal, gombfocizni a Puskás Ferenc Gombfoci Klubbal, kincset keresni és kipróbálhatták az Öko Catan stratégiai játékot is. Ugyanakkor első alkalommal próbálhatta ki a nagyérdemű az elmúlt hetekben készült Ember ne szemetelj játékot. A hétfő délutáni esemény egyik legnépszerűbb programja az ugrókötél bajnokság volt, a legrátermettebbek érmet és oklevelet kaptak, ezzel is értékelve tevékenységüket. A színesebbnél színesebb programokat egy labda táncoltató vetélkedő zárta. Az esemény elsősorban a kézdiszéki fiatalok bevonására összpontosul, de családoknak szóló programok is színesítik az ingyenes rendezvényt.

Alkalmanként a kisgyerekektől a felnőttekig minden korosztály képviselteti magát és kellemesen tölti el a két órát, a tervek szerint egy hónap múlva március 22-én is megszervezik, így aki lemaradt jöhet következőkor.

Támogató: Erasmus plusz program és a Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács

Fotó: Derzsi Katalin

zoldnap