Ifjúság

share

Érdekel a környezettudatos gondolkodás? Szeretsz utazni, esetleg foglalkoztat a természetvédelem? Szereted tudatosan élni az életed, és szívesen inspirálnál erre másokat is? Vagy csak  szeretnél tanulni s találkozni más országokból érkezetekkel?  Talán a téma teljesen új, de nagyon is érdekel? Akkor neked is itt a helyed, a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület egy szuper lehetőséget ajánl 2021.10.24 - 11.02. (10 nap az utazási napokkal együtt) között. 

share

Szeptember 10-én az Őszi Sokadalom keretében az Ifjúsági téren ötödik alkalommal állított fel egy standot a Zöld Nap Egyesület csapataA résztvevőknek többek között lehetőségük volt a különböző zöld játékok mellett az idén is benevezni a Pörög a család elnevezésű izgalmas vetélkedőbe, minél jobban összekovácsolva a családokat. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán tekinthetőek meg.

share

Kedves Fiatalok! Újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat! Ha elmúltál 17 de még nem töltötted be a 36. életévedet, és szívesen ellátogatnál Egerbe, hogy ott más fiatalokkal találkozhass akkor jelentkezz a "Miért éppen főváros?" vagy a "Karmarketing" címmel induló ifjúsági cserékre. A program az Erasmus+ Program résztámogatásával valósul meg 2021. szeptember 19-30. között egri, kárpátaljai, vajdasági, felvidéki és székelyföldi fiatalokkal.

share

Augusztus 3 - 6 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával egy újabb bejárós tábort szervez a céhes városban. A nappali táborba, olyan 7-10 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén. 

share

Június utolsó szombatján Játsz-ma címmel egy újabb társasjáték estet tartott a Zöld Nap Egyesület tagjai és önkéntesei számára. A játékest lehetőséget adott arra, hogy a résztvevők játékok közben vagy éppen két játék között elbeszélgessenek, ismerkedjenek egymással, ugyanakkor fejlesszék készségeiket, képességeiket. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek. 

share

Zöld Nap Egyesület csapata felkérést kapott a Pro Special Egyesülethez tartozó, speciális nevelést igénylő gyerekek és családjaik számára, hogy tartson egy gyereknapi interaktív foglalkozást. A rövid programismertetőt követően a kézdivásárhelyi Kicsid Gábor Sportcsarnok előterében kezdetét is vette a zenés, mozgásos tevékenységsorozat. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

share

2020. február 28-án a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület az ikafalvi Szabó Lajos általános iskolába látogatott el. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek a szervezet Facebook oldalán.

share

2020. január 27-29 között az Egri Norma Alapítvány szervezésében került sor az EFOP-5.2.2 -Transznacionális Együttműködések elnevezésű projekt záró konferenciájára. A találkozón a partnerszervezetek értékelték az elmúlt több mint két évet.

share

Január 7-10 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a helyi Sportirodával téli napközis tábort szervezett. A táborba tizenhét 7-10 éves helybeli, torjai és kézdiszentkereszti iskolás gyerek kapcsolódott be, akik naponta 9-16 óra között különböző, tematikusan felépített tevékenységen vehettek részt. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

share

December 19-én Kézdivásárhelyen a W. Wegener Parkban megszervezett karácsonyi gyermekvárosban pöröghettek a családok, ezúttal a téli hidegben, meleg kabátot viselve. A tavasszal megszervezett, nagy sikernek örvendett  Pörög a család! címet viselő rendezvény téli kiadásával szerették volna megörvendeztetni, szórakoztatni a karácsonyi város látógatoit. Így a  közel két órás vetélkedő fő célja a kikapcsolódás és az együtt töltött idő szebbé és mókásabbá tétele volt.

Oldalak