Ifjúság

share

2019. október 4-11 között került sor a Re-style! nevet viselő nemzetközi ifjúsági cserére a Zöld Nap Egyesület szervezésében, partnerségben a görögországi SEA giving opportunities TEAM, az örményországi United Youth valamint a kecskeméti Nyitott Szemmel egyesületekkel. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán tekinthetőek meg.

share

Zöld Nap Egyesület egy újabb külföldi lehetőséget kínált kézdiszéki fiataloknak 2019 szeptember 15-22 között a „Közösségi háló - társas magány” program keretén belül az Erasmus+ résztámogatásával.  Az eltöltött napok során készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

share

Öt év egyetem után mit tehet az ember, ha nem talál olyan munkát, amit szívesen végez ? -Tettem fel a kérdést magamban. Még anno a tanuló éveim alatt néha hazajárva Kolozsvárról szakítottam időt a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület különböző tevékenységeire. Próbáltam hűséges maradni a szervezethez a távollétemben is. Ennek meg is volt a jutalma, hiszen 2018 végén kaptam egy lehetőséget, hogy részt vegyek mint önkéntes egy több mint fél éves projektben, Budapest legmenőbb adományboltjában, Filantrópia szigetén. Az én tevékenységem 2019 február elején kezdődött és hét hónapig tartott.

share

Szeretsz sportolni, esetleg érdekel az egészséges táplálkozás? Szereted tudatosan élni az életed, és szívesen inspirálnál erre másokat is? Akkor neked is itt a helyed. A Zöld Nap Egyesület 18-30 éves résztevőket keres a Re-style your life to live a healthy life nemzetközi ificserén való részvételre, amely 2019.

share

A Zöld Nap Egyesületnél hosszú évekre visszanyúló hagyománya van a kerékpáros programoknak. Szeptember 12-15 között megadatott a lehetőség, hogy partnerségben a Kendu Egyesülettel az Ifjúsági és Sportminisztérium résztámogatásával újra megszervezzen egy bringás tábort.

share

Szeptember 4-6 között került sor a Zöld Nap Egyesület szervezésében a Re-style your life to live a healthy life! (Tervezd újra napjaidat az egészséges életért) 2019-1-RO01-KA105-062187 projekt előkészítési tréningjére a céhes városban az Erasmus + program résztámogatásával.

share

Szeptember 1-én az Őszi Sokadalom keretében az Ifjúsági téren negyedik alkalommal állított fel egy standot a Zöld Nap Egyesület. A résztvevőknek többek között lehetőségük volt a különböző zöld játékok mellett az idén is benevezni a Nézz Szét elnevezésű izgalmas felfedezőtúrába, minél több különlegességet megtudva a céhes városról. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán tekinthetőek meg.

share

A kerékpározás, a szaladás és a túrázás minden sportkedvelő fiatal álma. A környék településeit megismertetni, kalandokra lehetőséget adni minden felnőtt célja. 2019.

share

Gondolkodtatok el már azon, hogy mi minden előtt sétáltok el nap mint nap? Vagy, hogy mi minden vesz el az utcák forgatagában?  Milyen lehetőségeket rejt magában egy városi séta?

share

Kedves Fiatalok! Egy újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat! Ha elmúltál 18 de még nem töltötted be a 31. életévedet, és szívesen ellátogatnál Egerbe, hogy ott más fiatalokkal találkozhass akkor jelentkezz "Társas magány" címmel induló ifjúsági cserére. A program az Erasmus+ Program résztámogatásával valósul meg 2019. szeptember 15-22 között egri, felvidéki és székelyföldi fiatalokkal.

Oldalak