Kiadványok

share

Minden újév tervekkel kezdődik, de „visszapillantani” is szükséges. Hihetetlenül gyorsan elrepült a 2022-es év is, s azt kell mondanunk, hogy a hagyományainkhoz híven idén sem volt időnk unatkozni, mert mindig volt mit szervezni. Visszatekintve az eddig megvalósított, valamint a folyamatban levő programokra kijelenthetjük, hogy sikeres volt az elmúlt időszak, sikerült egy pluszt hozni a kézdiszéki civil életbe, maradandó eredményeket felmutatni.

share

Nagy örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy megjelent a Zöld Napok Újságunk 4. száma, amely címlapján a kézdiszentléleki Venczel Tamással az évszak önkéntesével büszkélkedhetünk. Gratulálunk ezúttal is neki és köszönjük az odaadó munkáját. Mindjárt a legelején olvashatunk arról, hogy milyen évet zárt az egyesület, ugyanakkor részletes beszámolót kaphatnak a nagyobb rendezvényekről, programokról, amelyek tavalyi év negyedik negyedévében szerveződtek. 

share

Kedves érdeklődők! Örömmel értesítjük, hogy megjelent a Zöld Napok kiadványunk legújabb száma, amelyben a nyári-őszi szezon számos eseményét próbáljuk összegezni. Az évszak önkéntese díjat ezúttal Fozocoş George kapja, aki a legtöbb aktív önkéntes órával segített be az Egyesületnek.

share

Kedves Zöld Nap kedvelők, érdeklődők! A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület, idén a második számával köszönti a nagyérdeműt, melynek első lapján megismerhetjük Márton Fanni-Bíborkát, aki többrétű tevékenységével az évszak önkéntese lett.

share

Kedves Zöld Nap rajongók, érdeklődők! Megjelent a Zöld Nap Egyesület 2022-es év első száma, melyben elsőként az évszak önkéntesét Turóczy Margit tanárnőt köszönthetjük. Ezt követően olvashatunk az egyesület csapatépítő tevékenységéről, a gyerekjógával, sakkal kezdődő évnyitó Mozgó Délutánról és annak folytatásáról, majd tájékozódhatunk az orosz és örmény társalgási klub népszerűségéről is.

share

Kedves Zöld Nap kedvelők, érdeklődők! Megjelent a Zöld Nap Egyesület negyedik és egyben a 2021-es évzáró újságja. Elsőként Fozocoș George személyében, az évszak önkéntesét köszönthetjük.

share

Minden újév tervekkel kezdődik, de „visszapillantani” is szükséges. Hihetetlenül gyorsan elrepült a 2021-es év is, s azt kell mondanunk, hogy idén sem volt időnk unatkozni, mert mindig volt mit szervezni. Visszatekintve az eddig megvalósított, valamint a folyamatban levő programokra kijelenthetjük, hogy sikeres volt az elmúlt időszak, sikerült egy pluszt hozni a kézdiszéki civil életbe, maradandó eredményeket felmutatni.

share

Kedves Zöld Nap rajongók, érdeklődők! Ezúttal, a harmadik számával köszönti a kedves érdeklődőket a Zöld Napok kiadvány, melynek első lapján az évszak önkéntesét Ferencz Krisztát köszönthetjük. Továbbá olvashatunk a Nemere Útján megszervezett izgalmas kincskeresésről, a Caritas táborban megszervezett szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos oktató-nevelő programról, az éjszakai bringázásról, valamint egy újabb nagy sikernek örvendő Zöld Nap-pali tábor eseményeiről.

share

Kedves Zöld Nap kedvelők, érdeklődők! A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület, idén a második számával köszönti a nagyérdeműt, melynek első lapján megismerhetjük Harai Adriennt, aki többrétű tevékenységével az évszak önkéntese lett.

share

Kedves Zöld Nap rajongók, érdeklődők! Megjelent a Zöld Nap Egyesület 2021-es év első száma, melyben elsőként az évszak önkéntesét Márton Fanni-Bíborkát köszönthetjük.

Oldalak