Vegyes

share

Zöld Nap Egyesület negyedik alkalommal szervezte meg a négy hónapig tartó díjmentes török társalgási klubot a kézdivásárhelyi Sportszálló Társalgójában. Vidáman és sok nevetéssel telt el az alkalmankénti egy-két óra, melynek egyetlen részvételi feltétele az alapfokú angol nyelvismereti készség volt. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook adatlapján.

share

Május 31 - Június 1 között a kézdivásárhelyi W. Wegener Parkban megszervezett Gyerkőcfesztiválon pöröghettek a családok. A hat fordulóból álló vetélkedőre 24 család nevezett be, célja volt a családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektetett hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különböző sportágak játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

share

Zöld Nap Egyesület partnerségben a Wegener Pro Sanitate Alapítvánnyal és a Vigadó Művelődési Házzal a Gyerkőcfesztivál keretén belül Pörög a család! címmel újra megszervezi a családoknak szóló népszerű akadályversenyét. A vetélkedő célja a kézdiszéki (kézdivásárhelyi) családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektet hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különbőző sportágak, gyakorlatok, logikai feladatok játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is.

share

2023. március 17-19. között került sor a DigiON című partnerségi projekt nemzetközi záró konferenciájára a szlovén fővárosban Ljubljanában. A DigiON projekt együttműködve az olasz, a szlovén és a székelyföldi tanárokkal a digitális technológia biztonságos és felelős használatát segíti elő az általános iskolai tanulók körében.

share

2023. április 22-én (szombat) délután 19.00 órai kezdettel a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház Dísztermében a Zöld Nap Egyesület szervezésében kerül sor az év első örmény nemzeti estjére. Ezen alkalommal Alik Mazmanyan és Mariam Evanesyan a Heal the earth, reloaded edition II projekt örményországi ESC önkéntesek mutatják be a szülőföldjüket egy interaktív bemutató segítségével. Az est során megtudhatnak többet Örményországról, híres örményekről, ünnepekről és hagyományos ételekről.

share

A Zöld Nap Egyesület negyedik alkalommal szervezte meg a három hónapig tartó díjmentes örmény társalgási klubot a kézdivásárhelyi Sportszálló Társalgójában. Vidáman és sok nevetéssel telt el az alkalmankénti egy óra, melynek egyetlen részvételi feltétele az alapfokú angol nyelvismereti készség volt.  Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook adatlapján.

share

Rohanó mindennapjaink során hajlamosak vagyunk elhanyagolni testünket, folyton-folyvást találkozunk az egészséges életmód kifejezéssel és annak többé-kevésbé hiteles nagyköveteivel. Mi a Zöld Nap Egyesülettel tizennégy éve nemcsak hirdetjük, hanem nap mint nap programokon keresztül mutatjuk be a gyerekeknek, ifjaknak, és a felnőtteknek is, hogy miért fontos a mozgás és az egészséges életmód. Ezért is örömmel fogadtuk két évvel ezelőtt Benjamin Tomažič a szlovéniai Inštitut Integrum elnőkének a megkeresését, hogy működjünk együtt a DigiON partnerségi projektbe. 

share

2023. március 16-án, került sor a Start up your dreams című nemzetközi konferenciára, amely Szlovéniában az SMC Maribor Egyesület székhelyén, Mariborban valósult meg. A találkozón készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán

share

Március 14-én a Zöld Nap Egyesület csapata a kézdivásárhelyi Bod Péter Tanítóképző debreceni és helyi résztvevői számára egy több órás izgalmas felfedezőtúrát szerveztek, minél több különlegességet bemutatva a céhes városról. A városismertető kincsvadászat előtt az örményországi Mariam Evanesian és a törökországi Gülcan Babir ESC önkéntesek kaukázus menti táncokat mutattak be.  Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán tekinthetőek meg.

share

A Zöld Nap Egyesület 2023. február 6-tól negyedik alkalommal indította el a török társalgási klubot. A házigazda szerepét Gülcan Babir és Sinem Tosun a Heal the earth, reloaded edition II ESC önkéntesei töltik be, akik alkalmanként mindent megtesznek azért, hogy minél jobban átadják és megismertessék ezen különleges nyelv fortélyait a résztvevőknek. A társalgási klubon készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán

Oldalak