Vegyes

share

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület csapata, immár ötödik alkalommal vette magához vándorbotját, hogy egy újabb helyi kézműves műhelyt látogasson meg. Ezúttal Szabó Annamária textilmérnök kézdivásárhelyi Marikó manufaktúra vállalkozását kereste fel. A látogatás során sok hasznos és érdekes ismeretet szereztek az ESC és helybeli önkéntesek. A csütörtöki látogatáson készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek. 

share

Immár tizenkét éve dolgozunk azért, hogy Te is tisztább és egészségesebb környezetben élhess! A tavalyi évben is a befolyt összeget a szervezet fejlesztésére és rendezvények szervezésére fordítottuk. Ezt a Te segítségeddel tudjuk folytatni! Ha az idén is minket támogattok akkor sok sok szuper programot fogunk tudni nektek szervezni, ebben biztosak lehettek!

Adóbevalláskor miért pont a Zöld Nap Egyesület mindennapi tevékenységeit érdemes segítened?!?

share

Huszonharmadik nemzeti estjét tartotta meg a járványügyi előírások betartásával a Zöld Nap Egyesület április 1-én a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház Nagytermében. Ezúttal Grúzia kultúrájával, szokásaival ismerkedhettek meg a résztvevők 24 éves Ana Jgerenaia interaktív bemutatója révén. A rendezvényről készült fotók megtekinthetők a szervezet Facebook oldalán!

share

Hétvégi csapatépítő tevékenységek keretén belül a Zöld Nap Egyesület lelkes csapata ismét vándorlátogatóban járt, ezúttal a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének otthonos székhelyén, ahol az egyesület elnöke Fülöp Magdolna és asszonytársai meleg szeretettel, finom süteménnyel, teával és szikravízzel fogadta őket. A látogatáson készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek. 

share

2021. március 13-án, a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület ESC és a helyi önkéntes csapata megemlékező, kulturális és környezeti körúton vett részt.  A szombati túrán készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

share

Vándorlátogató programjával, harmadik alkalommal kelt útjára a Zöld Nap Egyesület csapata, ezúttal a kézdivásárhelyi Incze Gábor bőrdíszműves műhelyét keresték fel az ESC és helybeli önkéntesek. A látogatáson készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek. 

share

Március 2 - án a Zöld Nap Egyesület meghívására, a Törökországból érkezett Ayten Kurnaz és Halis Özcan, a Heal the earth! projekt ESC önkéntesei a Vigadó Művelődési Ház Dísztermében vetített képes előadással kalauzolták el az érdeklődőket szülőhazájukba. A rendezvényről készült fotók megtekinthetők a szervezet Facebook oldalán!

share

A Zöld Nap Egyesület ESC és helybeli önkéntesei, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület, Kovászna Megye Tanácsa, valamint a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által díjazott kézdivásárhelyi Szántó József mézeskalács sütödéjét keresték fel, a beütemezett vándorlátogatás alkalmával másodikként. A látogatáson készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek. 

share

Zöld Nap Egyesület örömmel tudatja, hogy 2021. március 2-án (kedd) 18 órakor a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház dísztermében Török nemzeti estre kerül sor. Az est házigazdái Ayten Kurnaz és Halis Özcan, a Heal the earth! projekt törökországi önkéntesei lesznek.

share

Kezdetét vette a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület ESC és helyi önkénteseinek vándorlátogatása, amely során népi mesterek kézműves műhelyeit keresik fel a tavaszváró időszakban.

Oldalak