Vegyes

share

2023. Február 21 - 24 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával az év első bejárós táborát szervezi meg a céhes városban. A nappali táborba, olyan 7-10 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén.

share

Gülcan Babir és Sinem Tosun törökországi ESC önkéntesek szeretettel hozzák tudomásodra, hogy 2023. február 6-tól minden hétfő délután 18.00 órai kezdettel török társalgási klubra kerül sor. Ha többet szeretnél megtudni Törökország gyönyőrű kultúrájáról vagy csak elsajátítani pár alapszót törökül várunk szeretettel.

share

A Zöld Nap Egyesület 2023. január 16-tól negyedik alkalommal indította el az örmény társalgási klubot. A házigazda szerepét Alika Mazmanyan és Mariam Evanesyan Heal the earth, reloaded edition II ESC önkéntesei töltik be, akik alkalmanként mindent megtesznek azért, hogy minél jobban átadják és megismertessék ezen különleges, egyedülálló nyelv fortélyait a résztvevőknek. A társalgási klubon készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán. 

share

Alik Mazmanyan és Mariam Evanesyan örményországi ESC önkéntesek szeretettel hozzák tudomására, hogy 2023. január 16-tól a minden hétfő délután 17.00 órai kezdettel örmény társalgási klubra kerül sor.

share

Kedves ismerősök, önkéntesek, barátok, támogatók és látogatók! Köszönjük az egész éves támogatást, sok biztatást, segítséget! Köszönjük felajánlott személyi jövedelem adó 3.5%-át és a megfizethetetlen önkéntes órákat is! Az egyesület legnagyobb forrása a közreműködők által végzett hatalmas mennyiségű önkéntes munka, melynek nem lej a mértékegysége.

Ezek és a sok biztatás teszi lehetővé, hogy jövőre is megpróbáljunk legalább ekkora lelkesedéssel és kitartással dolgozni környezetünk védelmében.

share

Szeptember 30 - október 2 között az első fortyogófürdői Balloon fesztiválon pöröghettek a családok. A többfordulós vetélkedő  célja volt a családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektetett hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különböző sportágak játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is.  A rendezvényen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

share

A kézdivásárhelyi Rotary Klub az idén is csatlakozott a "Promenada inimilor" országos kampányhoz, partnerségben a Wegener Pro Sanitate Alapítvánnyal és a Zöld Nap Egyesülettel ezzel a könnyed, 3,5 km hosszúságú sétával. Szeretnék hangsúlyozni, hogy a nemzetközi ajánlások alapján már napi legalább 30 perc séta elegendő ahhoz, hogy nagy lépést tegyünk a szívbetegségek prevenciója érdekében. A szívünknek nemcsak érzelmi, hanem fizikai odafigyelésre is szüksége van.

share

Augusztus 16 - 19 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával az év ötödik bejárós táborát szervezi meg a céhes városban. A nappali táborba, olyan 7-10 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén.

share

Zöld Nap Egyesület harmadik alkalommal szervezte meg a négy hónapig tartó díjmentes örmény társalgási klubot a kézdivásárhelyi Sportszálló Társalgójában. Vidáman és sok nevetéssel telt el az alkalmankénti egy óra, melynek egyetlen részvételi feltétele az alapfokú angol nyelvismereti készség volt. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook adatlapján.

share

Július 2-án a csíkmadarasi parkban megszervezett Csíkmadarasi Közösségi Napokon pöröghettek a családok. A többfordulós vetélkedő  célja volt a családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektetett hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különböző sportágak játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is.  A rendezvényen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

Oldalak