Önkéntes Tábor - 2-es számú óvoda udvarán

share on:

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal 2010. szeptember 17-19 között a Kézdivásárhelyen a 2-es számú óvoda udvarán Önkéntes tábort szervez háromszéki fiataloknak.

Csatolva találod a programot!

Bizonyára te is gondoltál már arra, jó dolog lehet önkénteskedni, vagy ha még soha egy pillanatra sem jutott eszedbe, de most felkeltettük az érdeklődésedet, akkor itt a lehetőség, hogy jelentkezzél az Önkéntes Táborunkba.
A táborba 14 - 25 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk.
Várjuk a már civil szervezetekben tevékenykedő egyéneket is. Többé – kevésbé lehetőségük lesz elsajátítani, hogyan is kell megteremteni egy civil szervezetnek a fennmaradásának a feltételeit. A jelenlevőknek lehetőségük lesz érdekes programokon, előadásokon is részt venni.
Mint minden fiataloknak szóló rendezvényen, nagyon fontos a kötetlen hangulat. Ezt az esti koncertekkel fogjuk még jobban elérni.

Részvételi díj
Az Önkéntes Tábor részvételi díja: 5 RON
A program díja a következőket tartalmazza:
- étkezés
- szórakoztató programok, kreatív foglalkozások
- előadások
A részvételi díjat a helyszínen lehet fizetni.

Szállás
Egyeztetés alapján történik.
Ne feledd, hogy hozzál magaddal evőeszközöket is: tányért, poharat, kanalat, kést, villát.

Jelentkezni:

Kérjük a Tisztelt Érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat 2010. szeptember 16. csütörtökön 00.00 óráig szíveskedjenek jelezni Ráduly Attilánál (tel.: 0766.611066) zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen az alábbi jelentkezési lap kitöltésévél.

A jelentkezési lap a csatolásban található meg.

A résztvevők korlátozott létszáma miatt a jelentkezéseket csak a fenti módon, időrendi sorrendben, a fenti adatok hiánytalan közlése mellett tudjuk elfogadni. A résztvevők e-mailben kapnak visszajelzést.

A jelentkezéseket elsősorban elektronikus úton várjuk – e-mailben.

Szeretettel várunk!!!

Partnerünk : Kézdivásárhelyi Sportiroda, KKSE- Sí és Hódeszka szakosztálya

Média támogatóink : Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Szabadidőkalauz, Székely Újság, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Hírszerző: Ráduly Attila

zoldnap