Téli amatőr asztalitenisz bajnokságot szerveztek

share on:

Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda január 8-án amatőr sportolók számára újra megszervezte a hagyományos Téli Asztalitenisz Bajnokságot a Sportcsarnok előterébe. A szerda délutáni rangadóra különböző korosztályokban több mint ötvenen neveztek be. A legtöbben a felnőtt férfiak kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is a férfiak és a nők külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. Az öt, illetve hat tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A három órás küzdelem után a következő eredmények születtek. 

Nyertesek névsora: 

  • Kicsik: I. Berecki Gergő, II. Barta Bence, III. Ráduly-Derzsi Szilárd
  • Ifjak: I. Bede Roland, II. Gábor Erik, III.Varga Márk, Kanabé Szilárd
  • Nők: I. Csiszér Mariana, II. Simon Loredana, III. Székely Emőke, Salome Pirtskhelava
  • Férfiak: I. Lénárt-Kendi István, II. Vitán Domokos, III. Tompos Levente, Bălăgsan George

A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket és okleveleket kaptak, senki nem ment haza üres kézzel. A legidősebb versenyző a 67 éves Slekta Lajos volt. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak! 

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Mihály Csaba és Mariam Sargsyan

zoldnap