Szakmai gyakorlat

Aktuális kapacitásunknak megfelelően lehetőség van rá, hogy felsőfokú tanulmányaidhoz szükséges szakmai gyakorlatot végezz a Zöld Nap Egyesületnél. Az Egyesületben fontosnak tartjuk, hogy az adott tárgyadhoz megfelelő témában, érdeklődésednek és tanulási céljaidnak megfelelő feladatokat találjunk, melynek során belelátsz bizonyos folyamatokba és melyekből tanulhatsz.

Lehetséges feladatok: * Eseményszervezés,

* Cikkírás,

* Facebook oldal szerkesztése,

* Kapcsolattartás külföldi és hazai partnerekkel (levelezés),

* Adminisztráció,

* Honlapszerkesztés,

* Fordítás

Elvárások:  * Számítógép magabiztos használata, (Excel <3)

* Jól tudj csapatban dolgozni,

* Legyél nagyon kreatív és talpraesett, önálló,

* Légy vidám, lelkes és optimista!

Juttatások: Önkéntes gyakornokokat keresünk, akik ezért fizetést nem kapnak, viszont ingyen részt vehetsz külföldi csereprogramokon, tréningeken, utazásokon, illetve esetenként hazai helyszíneken is. Emellett sokat tanulhatsz, tapasztalhatsz.

Ha jelentkeznél gyakornoknak, írj a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címre és küldd el nekünk: - önéletrajzod; - oktatási intézményed nevét; - a tantárgy nevét, melyhez a gyakorlat kapcsolódik; - a kötelező gyakorlat óraszámát. Leveledben térj ki rá: - mikor tudnál kezdeni, s meddig érsz rá, - miért szeretnél gyakornok lenni, - mivel szeretnél a legjobban foglalkozni nálunk, - mit szeretnél megtanulni, - mit szeretnél elérni, mi a célod, - mivel szeretnél foglalkozni a jövőben.

A Zöld Nap Egyesületet megismerheted a honlapunkon (www.zoldnap.info).