Bringás lassúsági verseny a Tavaszi Zöld Napokon

share on:

Nagy-nagy dobpergés közt nagy szeretettel meghívunk mindenkit, aki él és mozog eme jeles alkalomra! Több mint egy évtizedes hagyománya van már annak, hogy a gyerekek és ifjak számára ügyességi kerékpáros versenyeket szervezünk. Most 2021. április 23-án du. 17:00 órakor a céhes város sportcsarnoka mellett szervezi meg a Zöld Nap Egyesület partnerségben a helyi Sportirodával és a Kendu Egyesülettel lassúsági versenyt. 

Keressük azt a bringást, aki a leglassabban haladva képes uralni a kerékpárját. Itt a lassúság számít! Azonban vigyázz, megállni nem szabad, folyamatosan haladnod kell! Ide lehetőleg saját kerékpárral gyere. A nyeremények most sem maradnak el. Külön korosztályban fognak versenyezni az óvodások, elemi iskolások, V-VIII. osztályosok és az ifjak. Érdeklődni, jelentkezni a 0766.611066-os telefonszámon lehet.

A fertőzés elleni védekezés ugyanakkor mindannyiunk egyéni felelőssége is, ezért arra kérünk, hogy minden esetben tartsátok be a járványügyi előírásokat. Szeretettel várunk és hívd el az ismerőseidet is!

Támogató: Kézdivásárhely Önkormányzata és az Európai Szolidaritási Testület

Plakátterv: Györgyjakab Boróka

zoldnap