Csapatépítő hétvégét tartottak

share on:

2018. október 6-7 között a Zöld Nap Egyesület az önkéntesei számára egy újabb csapatépítő tréninget szervezett. A tréning tartalmazott csoportépítő, kommunikációs, bemelegítő jégtörőket, valamint mozgásos játékokat. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

A kétnyelvű szakmai értekezlet, csapatépítő tréning a céhes városban és Kézdialmáson került lebonyolításra, melynek elsődleges célja volt egy interaktív, játékos mégis tartalmas, és legfőképp különböző készségeket fejlesztő tréning szervezése, ugyanakkor nem volt hiány a kreatív fejtörőkből sem. A 18 jelenlévő önkéntes betekintést nyert az egyesület mindennapjaiba olyan módszereket ismerhettek meg, melyek használatával kiléphettek a mindennapi monotonitásból egy kicsit a kommunikációban és koordinációban is kipróbálva dolgozhattak egy csapat keretén belül. Mindenki nagy örömmel és lelkesedéssel várta a jobbnál jobb kihívásokat. Bíró Levente a szervezet alelnöke által összeállított csapatépítő és élménypedagógiai foglalkozások során a bizalom kiépítésén, a csapatmunka elsajátításán volt a legnagyobb hangsúly.

A találkozó során a Zöld Naposok közös énekléssel és sütivel ünnepelték meg Balázs Attila a szervezet tagjának a születésnapját. Este pedig egy két órás tekézés képezte a tréning részét. A rendezvény másnapján a gyalogtúrán volt a hangsúly. A könnyen teljesíthető 7 kilométeres gyalogtúrát követően a két napos csapatépítővel kapcsolatos érzések megfogalmazása következett ahol sokan jelezték, hogy jól érezték magukat, feloldódtak, kikapcsolódtak és feltöltődtek.  "Úgy érzem, mindenkinek hasznos és tanulságos volt ez az együtt eltöltött időszak. Amit itt ismertünk meg, úgy érzem mindnyájunknak hasznára válik." - nyilatkozta az egyik résztvevő. A csapatépítő végeztével a szervezet önkéntesei átbeszélték a Mozgó Délután és a Zöld Nap suli elnevezésű rendezvények tevékenységeinek fejlesztési tennivalóit is. A programot verőfényes napsütés és jó hangulat zárta. 

Támogató: Sportiroda, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és az Erasmusz plusz program 

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Bíró Levente és Elena Ershova

zoldnap