Elena Ershova féléves értékelési tréningen vett részt

share on:

November 18 - 22 között Elena Ershova a Friends of the environment! projekt oroszországi önkéntese az Európai Önkéntes Szolgálat keretén belül részt vett a Román Nemzetközi Ügynökség által Brassóban szervezett félidős értékelési tréningen. A képzésen készült fotók megtekinthetőek a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán.

"A félidős értékelési tréning lehetővé teszi az EVS önkéntesek számára, hogy felmérhessék eddigi tapasztalataikat, és értékeljék a befogadó szervezet tevékenységét, szerepét és nem utolsó sorban saját hozzájárulásukat a projekthez. A MidTerm értékelés alapvető fontosságú a kockázatmegelőzés és a válságkezelés szempontjából, és ezáltal megkönnyíti a konfliktusmegoldást - ha szükséges! "(www.erasmusplus.ro)

Nagyon gyorsan elrepült az elmúlt hat hónap, azaz a projekt fele. Három napon át a többi önkéntessel együtt lehetőségünk adódott, hogy az elmúlt időszakra koncentráljunk, elemezzük az elmúltakat és öszpontosítsunk a jővőbeli terveinkre. Nagyon jó érzés volt, hogy találkozhattam mindazokkal az emberekkel, akikkel együtt töltöttük az érkezési tréninget is és még jobb érzés volt megismerni újabb önkénteseket. A félidős tréning nagyon hamar etelt, de sikerült feltöltödnőm új energiákkal és érzésekkel.

Többet a tréningről megtudhatnak Elena Ershova következő blogbejegyzéséből.

zoldnap