Élményalapú csapatépítőt tartottak

share on:

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület rendszeresen szervez csapatépítő téninget az önkéntesei számára. A 2019. február 23-ai csapatépítőre a szervezők színes és tartalmas programmal készültek. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

Az Alen Margaryan, a „Friends of the environment!” projekt önkéntese által összeállított program bemelegítő játékokkal startolt, amelyet Rancz Zsolt, a sepsiszentgyörgyi Wameleon Design cég tulajdonosának „A reklámgrafika alapjai” című előadása követett. Az előadás során a résztvevők betekintést nyertek a reklámgrafika alapjaiba és megismerhettek néhány irányelvet, amelyeket amatőrként is érdemes figyelembe venni plakátok, szórólapok és más reklámanyagok tervezésénél. Az esemény második felében a résztvevők különböző játékokban és gyakorlatokban próbálhatták ki magukat, amelyek során fejlődött a csapattagok kommunikációs és szervezőkészsége, a résztvevők egymásra hangolódtak és erősödött a csapatszellem.

A Kézdivásárhelyen megtartott egynapos tréning angol nyelven folyt és célja az egyesületen belüli interperszonális kapcsolatok erősítése, valamint a résztvevők képességeinek a fejlesztése volt. „Ez az együtt töltött idő, úgy gondolom, segített abban, hogy játékos feladatokon és gyakorlatokon keresztül csapatszellemet kovácsoljon. Olyan eszközöket ismertünk meg, melyek erősítik a csapatunk identitását.” – nyilatkozta az egyik résztvevő. Az esemény közös vacsorával és társasjáték-esttel zárult.

Támogató: kézdivásárhelyi Sportiroda és az Erasmus+ program 

Szerző: Bakk Anna

Fotó: Alen Margaryan és Kónya László

zoldnap