Őszi lomtalanítás és nagytakarítás

share on:

Kézdivásárhely Önkormányzata, a Gosp-Com Kft. és a Zöld Nap Egyesület meghirdeti a háztartások őszi nagytakarítását, lehetőséget teremtve, hogy megszabaduljunk az otthonokban fölöslegessé vált tárgyaktól, veszélyes anyagoktól, a kerttakarítások során összegyűjtött zöldhulladéktól. Arra kérjük a lakókat, hogy helyezzék ki a feleslegessé vált háztartási eszközeiket, bútoraikat, valamint az udvar- és kerttakarításból származó zöld hulladékot október 29-én, pénteken 8 - 17 óra között és október 29-én, szombaton reggel 8 - 15 óra között, és mi ingyen elszállítjuk azokat.

A városban két gyűjtőpontot állítunk fel: a Kaszárnya épülete előtt és a Sportcsarnok előtt. A leadott, kiszelektált hulladékmennyiség árát a következőképp számítjuk le a novemberi szemételszállítási számla értékéből:

– PET palack és műanyag – 0.40 lej/ kg
– papír – 0.10 lej/ kg
– elektromos hulladék – 0.30 lej/ kg
– üveg – 0.10 lej/ kg

A nagyobb tárgyak elszállítására segítséget biztosítunk az alábbi telefonszámokon: 0736.616.865; 0728.203.308

Felkérjük a lakosságot, illetve a lakótársulásokat, hogy a fenti napokon tisztítsák meg a hozzájuk tartozó zöldövezeteket, és a gazt, a papírokat, műanyagokat a fenti program szerint helyezzék el a konténerek mellett!

 

 

zoldnap