Önkéntesség

share

Hivatalosan is véget ért a tanítás. Itt az ideje, hogy a nyári vakáció is hasznosan teljen el. Amennyiben szeretnéd magad kipróbálni itt a Zöld Nap Egyesületben, mint önkéntes, várunk Téged is!

Kiket várunk?

share

Az évközi találkozó lehetővé teszi az önkéntesek számára, hogy átgondolják eddigi tapasztalataikat, megosszák egymással kihívásaikat és eredményeiket, és megtervezzék következő lépéseiket. 2023. Április 25 - 29. között a találkozóra egy kisvárosban, a lenyűgöző parkjairól és zöldterületeiről ismert Zsilvásárhelyhen került sor. Én, Mariam Evanesyan és egy örmény önkéntes, Alik Mazmanyan is részt vettünk a találkozón.

share

2023. április 21-én, pénteken 16 órától a tizenharmadik Tavaszi Zöld Napok keretén belül a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) és a Zöld Nap Egyesület szeretettel vár minden kedves civil szervezeti képviselőt és érdeklődőt egy kerekasztal beszélgetésre.  

Témák:

share

2023. április 1.-én a Zöld Nap Egyesület vezetősége az önkéntesei számára az év második csapatépítő tréningjét szervezte meg. A tréning tartalmazott interaktív előadásokat, kvízt, csoportépítő, bemelegítő jégtörőket, valamint társasjátékozást is. A szombati eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

share

2023. február 4.-én a Zöld Nap Egyesület vezetősége az önkéntesei számára az év első csapatépítő tréningjét szervezte meg. A tréning tartalmazott interaktív előadásokat, kvízt, csoportépítő, bemelegítő jégtörőket, valamint társasjátékozást is. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

share

Fozocoș George több mint másfél éve részese a szervezetnek, és ez idő alatt rengeteg kedves, segítőkész, támogató és együttműködő emberrel ismerkedett meg. Összesen 445 óraszámmal érdemelte ki az Év önkéntese díjat. A Zöld Naposok nagyra értékelik a munkáját, olyannyira, hogy megválasztották a 2022-es Év önkéntesének. A szervezet vezetősége ezúton is köszöni Georgenak az önzetlen kitartását és reméli a lelkesedése a továbbiakban is töretlen marad!

Az alábbiakban a Hodor Enikő által készített interjú olvasható el: 

share

Idén utolsó alkalommal találkoztak a Zöld Nap Egyesület tagjai, hogy ünnepi hangulatban zárják a 2022-es évet. Mozgalmas és nagyon jó évet zárt a szervezet az idén is. Az eddigi szokásokat most sem törték meg, így a térség számos pontján megtalálhatóak voltak a Zöld Napos programok. A közgyűlést Sinem Tosun törökországi ESC önkéntes bemutatója és Borsó Andreának a Bod Péter Tanítóképző diákjának szavalata nyította meg.

share

Az év vége felé közeledve számot vetünk azzal, hogy milyen eredményeket értünk el, hová jutottunk ebben az évben. A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület immáron tizennegyedik alkalommal szervez évzáró kiértékelést. Ezalatt az idő alatt hagyománnyá vált, hogy december hónap 29-én egy utolsó gyűlést tartunk, ahol számítunk a te jelenlétedre is.

Helyszín és időpont: a kézdivásárhelyi Sportszálló Társalgója, csütörtök délután 18:00!

share

Ma van az önkéntesség világnapja! A Zöld Nap Egyesület nem tartana itt, ha ti kedves önkéntesek nem segítenétek mindennapi munkánkat, immár tizennegyedik éve! Hálásak vagyunk minden önkéntesnek, aki önzetlenül támogatta és a mai napig támogatja tevekénységünket. 

Természetesen az önkéntesek odaadó munkájára az elkövetkezendőkben is számítunk, mivel a decemberi programjaink is csak az önzetlen emberek segítségével tudnak megvalósulni. “Nincs az a figyelmesség, legyen bármilyen kicsi, ami kárba veszne.” Aiszóposz

share

2022. őszén a Zöld Nap Egyesület vezetősége az önkéntesei számára az év utolsó csapatépítő tréningjét szervezte meg. A kétnapos tréning tartalmazott interaktív előadásokat, csoportépítő, bemelegítő jégtörőket, valamint honismereti túrát is. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

Oldalak