Önkéntesség

share

Augusztus 28-án az Őszi Sokadalom keretében az Ifjúsági téren hatodik alkalommal állított fel egy standot a Zöld Nap Egyesület csapata. A résztvevőknek többek között lehetőségük volt a különböző zöld játékok mellett az idén is benevezni a Nézz Szét elnevezésű izgalmas felfedezőtúrába, minél több különlegességet megtudva a céhes városról. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán tekinthetőek meg.

share

Zöld Nap Egyesület hétfőn (augusztus 22) kiértékelő sajtótájékoztatót tartott a szervezet által lebonyolított Heal the earth, reloaded edition projektről. A több mint másfél évet tartó program legfőbb célja volt, hogy kialakítson az emberekben és a társadalom egészében egy új környezettel kapcsolatos viselkedésmintát.

share

Augusztus 22-én, hétfőn délelőtt 11 órakor a Zöld Nap Egyesület sajtótájékoztatót tart a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterében. Ebből az alkalomból a projekt megvalósítói, mentorai partnereikkel karöltve a projekt eredményeit foglalják össze. A 2020. decemberében kezdődött program során három örmény, egy török és egy grúz önkéntes folytatott aktivitást a céhes városban.

share

2022. Július 17 - 20 között a Heves Megyei Civil Központ szakmai vezetője, Jordán Péter és két munkatársa Nagy-Koncsik Katalin és Rausz Zsolt látogatta meg a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesületet. A látogatásról készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán

share

Július 18-án civil kerekasztal beszélgetést szervezett a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) partnerségben a Zöld Nap Egyesülettel. A találkozón tizenkét civilszervezeti képviselő vett részt, jelen volt Jordán Péter a Heves Megyei Civil Központ vezetője, NEA Tanácstag, Nagy-Koncsik Katalin - Heves Megyei Civil Központ irodavezető és Rausz Zsolt referens is. A fotók a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek!

share

2022. július 18-án, hétfőn 17 órai kezdettel a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) partnerségben a Zöld Nap Egyesülettel civil szervezetek számára kerekasztal beszélgetést szervez. Az esemény meghívottjai: Jordán Péter a Heves Megyei Civil Központ vezetője, NEA Tanácstag, Nagy-Koncsik Katalin -  Heves Megyei Civil Központ irodavezető, Rausz Zsolt referens.

Témák:

share

Megnyert ESC pályázat keretében a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület 2022. szeptember 1-től 1 évre egy magyarországi önkéntest fogad. Olyan 18 - 30 év közötti fiatalt keresünk, aki szereti a természetjárást, érdeklődik a sport és a környezetvédelem iránt, legalább alap szinten beszél angolul, nem mellesleg szeretne több hónapot egy vidám, kreatív és befogadó közösségben eltölteni.

share

2022. július 7-10 között a Magyar Ifjak Kézdiszékért (MIK) partnereivel karöltve harmadik alkalommal szervezte meg az Empty Fesztivált Fortyogófürdőn, melyre a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület is meghívást kapott.

share

A budapesti Hungary Helps Ügynökség Nonprofit Zrt. 2022. augusztus 1-től 3 erdélyi önkéntest fogad, egy évre, Budapesten, egy megnyert ESC (Európai Szolidaritási Testület) pályázat keretén belül. A jelentkezési határidő június 30. Az Ösztöndíjprogram Keresztény Fiataloknak program által olyan 18 év feletti és a 30. életévüket még be nem töltött fiatalok számára adunk lehetőséget akik heti 38 órában szeretnének önkénteskedni.

share

Hivatalosan is véget ért a tanítás. Itt az ideje, hogy a nyári vakáció is hasznosan teljen el. Amennyiben szeretnéd magad kipróbálni itt a Zöld Nap Egyesületben, mint önkéntes, várunk Téged is!

Kiket várunk?

Oldalak