Ifjúság

share

Zöld Nap Egyesület csapata felkérést kapott a Pro Special Egyesülethez tartozó, speciális nevelést igénylő gyerekek és családjaik számára, hogy tartson egy gyereknapi interaktív foglalkozást. A rövid programismertetőt követően a kézdivásárhelyi Kicsid Gábor Sportcsarnok előterében kezdetét is vette a zenés, mozgásos tevékenységsorozat. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

share

2020. február 28-án a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület az ikafalvi Szabó Lajos általános iskolába látogatott el. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek a szervezet Facebook oldalán.

share

2020. január 27-29 között az Egri Norma Alapítvány szervezésében került sor az EFOP-5.2.2 -Transznacionális Együttműködések elnevezésű projekt záró konferenciájára. A találkozón a partnerszervezetek értékelték az elmúlt több mint két évet.

share

Január 7-10 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a helyi Sportirodával téli napközis tábort szervezett. A táborba tizenhét 7-10 éves helybeli, torjai és kézdiszentkereszti iskolás gyerek kapcsolódott be, akik naponta 9-16 óra között különböző, tematikusan felépített tevékenységen vehettek részt. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

share

December 19-én Kézdivásárhelyen a W. Wegener Parkban megszervezett karácsonyi gyermekvárosban pöröghettek a családok, ezúttal a téli hidegben, meleg kabátot viselve. A tavasszal megszervezett, nagy sikernek örvendett  Pörög a család! címet viselő rendezvény téli kiadásával szerették volna megörvendeztetni, szórakoztatni a karácsonyi város látógatoit. Így a  közel két órás vetélkedő fő célja a kikapcsolódás és az együtt töltött idő szebbé és mókásabbá tétele volt.

share

2019. október 4-11 között került sor a Re-style! nevet viselő nemzetközi ifjúsági cserére a Zöld Nap Egyesület szervezésében, partnerségben a görögországi SEA giving opportunities TEAM, az örményországi United Youth valamint a kecskeméti Nyitott Szemmel egyesületekkel. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán tekinthetőek meg.

share

Zöld Nap Egyesület egy újabb külföldi lehetőséget kínált kézdiszéki fiataloknak 2019. szeptember 13-22 között a „Közösségi háló - társas magány” program keretén belül az Erasmus+ résztámogatásával.  Az eltöltött napok során készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán és egy rövid videó pedig az alábbi linken tekinthető meg. 

share

Öt év egyetem után mit tehet az ember, ha nem talál olyan munkát, amit szívesen végez ? -Tettem fel a kérdést magamban. Még anno a tanuló éveim alatt néha hazajárva Kolozsvárról szakítottam időt a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület különböző tevékenységeire. Próbáltam hűséges maradni a szervezethez a távollétemben is. Ennek meg is volt a jutalma, hiszen 2018 végén kaptam egy lehetőséget, hogy részt vegyek mint önkéntes egy több mint fél éves projektben, Budapest legmenőbb adományboltjában, Filantrópia szigetén. Az én tevékenységem 2019 február elején kezdődött és hét hónapig tartott.

share

Szeretsz sportolni, esetleg érdekel az egészséges táplálkozás? Szereted tudatosan élni az életed, és szívesen inspirálnál erre másokat is? Akkor neked is itt a helyed. A Zöld Nap Egyesület 18-30 éves résztevőket keres a Re-style your life to live a healthy life nemzetközi ificserén való részvételre, amely 2019.

share

A Zöld Nap Egyesületnél hosszú évekre visszanyúló hagyománya van a kerékpáros programoknak. Szeptember 12-15 között megadatott a lehetőség, hogy partnerségben a Kendu Egyesülettel az Ifjúsági és Sportminisztérium résztámogatásával újra megszervezzen egy bringás tábort.

Oldalak