Sport

share

A Zöld Nap Egyesület partnerségben az Önkormányzat Sportirodájával a Kovászna megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság és az Európai Szolidaritási Testület támogatásával október 7.-én első alkalommal szervezett Sportnapot Kalith Attila emlékére a céhes városban. A rendezvény felhívta a figyelmet az egészséges életmódra és a sport fontosságának tudatosítására, a szabadidő hasznos eltöltésre, közösségfejlesztésre és az együttműködési képesség fejlesztésére is. Az eseményen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület 

share

Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda október 7-én Kalith Attila emlékére szervezett Sportnapot. Az egész napos programok részét képezte a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterébe meghirdetett Asztalitenisz Bajnokság is, amatőr sportolók számára. A csütörtök délutáni rangadóra különböző korosztályokban több mint ötvenen neveztek be. A legtöbben a IX - XI osztályosok kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

share

Zöld Nap Egyesület partnerségben az Önkormányzat Sportirodájával október 7-én, csütörtökön 10 - 19. óra között Sportnapot szervez Kalith Attila emlékére a Sinkovits Stadionban és a Kicsid Gábor Sportcsarnok környékén. A rendezvény célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra és a sport fontosságának tudatosítására, a szabadidő hasznos eltöltésre, közösségfejlesztésre és az együttműködési képesség fejlesztésére is.

share

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület október 3-án a Nemere Útján egy könnyen teljesíthető kerékpártúrával zárta az idei szezont. A szervezők a vasárnapi kerékpártúrát egyúttal honismereti túrának is szervezték. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán tekinthetőek meg. 

share

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület partnerségben az Önkormányzat Sportirodájával a Kalith Attila Sportnap keretén belül 2021. október 7-én (csütörtök) 15 órától a Kicsid Gábor Sportcsarnokban amatőr sportolók számára asztalitenisz bajnokságot szervez. A következő korosztályok jelentkezhetnek: 2014/2015-, 2013/2012-, 2010/2009-, 2008/2007-ben születettek, valamint az ifjúsági korosztály és a felnőttek. A fiúk és a lányok külön kategóriában szerepelnek, a mérkőzések pedig 6 asztalon fognak zajlani. A versenyre a benevezés ingyenes.

share

2021. október 3-án (vasárnap) a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület a Nemere Útján szezonzáró biciklitúrát szervez a céhes városból. A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Szentkatolna - Gelence - Haraly - Imecsfalva - Szentkatolna - Kézdivásárhely. Indulás reggel 10:30 perckor a Kicsid Gábor Sportcsarnoktól, hazatérés a délutáni órákban. A túrakerékpározás remek kikapcsolódást, sportolási lehetőséget, valamint testi és lelki feltöltődést biztosít a résztvevők számára. 

share

Hazánkban jellemzően keveset mozognak az emberek napi szinten, pedig a magas vérnyomás, a cukorbetegség, illetve az egészségtelen táplálkozásból eredő rizikófaktorok mellett a rendszeres testmozgás hiánya az egyik leggyakoribb oka a szívbetegségek kialakulásának. A kézdivásárhelyi Rotary Klub csatlakozott az országos kampányhoz, partnerségben a Wegener Pro Sanitate Alapítvánnyal és a Zöld Nap Egyesülettel ezzel a könnyed, 3,5 km hosszúságú sétával.

share

A Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával immár hetedik éve, hogy rendszeresen rendezi meg a Mozgó Délután elnevezésű eseményt, melynek harminchetedik változatára szerdán szeptember 22-én került sor. A rendezvényen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek. 

share

Zöld Nap Egyesület partnerségben az Önkormányzat Sportirodájával szeptember 22-én, szerda délután 16-18. óra között a 2021-es év első Mozgó Délutánját szervezi meg a céhes városi Sportcsarnok előtti téren. A rendezvény célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre egyaránt, amelyet a mozgás népszerűsítésén túl számos kísérő programmal igyekeznek elősegíteni.

share

Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda újra kerékpáros felvonulást szervez a céhes városban az Európai Mobilitási Hét alkalmával a szeptemberi Mozgó Délután keretén belül. Az idei kampány egyik hosszú távú célkitűzése a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés népszerűsítése. Számítunk az idén is rád a Critical Mass kerékpáros demonstráción szeptember 22, 17 órakor a Sportcsarnok előtti téren Regisztrálj be a rendezvény elején a helyszínen és ajándékokat nyerhetsz.

Oldalak