Vegyes

share

Május 30 - Június 1 között a kézdivásárhelyi W. Wegener Parkban megszervezett Gyerkőcfesztiválon pöröghettek a családok.

share

Immár tizenhárom éve dolgozunk azért, hogy Te is egy aktívabb, tisztább és egészségesebb környezetben élhess! A tavalyi évben is a befolyt összeget a szervezet fejlesztésére és rendezvények szervezésére fordítottuk. Ezt a Te segítségeddel tudjuk folytatni! Ha az idén is minket támogattok akkor sok sok szuper programot fogunk tudni nektek szervezni, ebben biztosak lehettek!

Adóbevalláskor miért pont a Zöld Nap Egyesület mindennapi tevékenységeit érdemes segítened?!?

share

Április 22-én a tizenkettedik Tavaszi Zöld Napok keretén belül került sor a kézdivásárhelyi civil kerekasztal megszervezésére a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) és a Zöld Nap Egyesület kezdeményezésében. A találkozón tizennégy civilszervezeti képviselő vett részt, jelen volt dr. Szilveszter Szabolcs céhes városbeli alpolgármester is. A fotók a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek!

share

Zöld Nap Egyesület harmadik alkalommal szervezte meg a négy hónapig tartó díjmentes török társalgási klubot a kézdivásárhelyi Sportszálló Társalgójában. Vidáman és sok nevetéssel telt el az alkalmankénti egy-két óra, melynek egyetlen részvételi feltétele az alapfokú angol nyelvismereti készség volt. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook adatlapján.

share

A Zöld Nap Egyesület 2022 március végétől harmadik alkalommal indította el az örmény társalgási klubot.  A házigazda szerepét Davit Mamulyan és Lilit Araqelyan Heal the earth, reloaded edition ESC önkéntesei töltik be, akik alkalmanként mindent megtesznek azért, hogy minél jobban átadják és megismertessék ezen különleges, egyedulálló nyelv fortélyait a résztvevőknek. A társalgási klubon készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán

share

2022. április 6-án (szerda) délután 18.00 órai kezdettel a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház Dísztermében a Zöld Nap Egyesület szervezésében kerül sor az év első örmény nemzeti estjére. Ezen alkalommal Davit Mamulyan, Lilit Araqelyan és Nane Sahakyan a Heal the earth, reloaded edition projekt örményországi ESC önkéntesek mutatják be a szülőföldjüket egy interaktív bemutató segítségével. Az est során megtudhatnak többet Örményországról, híres örményekről, ünnepekről és hagyományos ételekről.

share

2022. Március 28-án a Zöld Nap Egyesület, partnerségben a Gosp-Com kft-vel és a Kovászna Megye Hulladékgazdálkodási Egyesülettel hosszú szünetet követően folytatta az elmúlt években elkezdett látogatás sorozatát a lécfalvi Integrált Hulladékkezelő központba. Hétfő délelőtt a kézdivásárhelyi Bod Péter Tanítóképző kilencedik B osztályosai tekinthették meg a 2017 végén megnyílt Hulladékkezelő központot. A 24 kíváncsi diákot és kísérőjét az ECO Bihor kft. képviselői fogadták.

share

A Zöld Nap Egyesület szervezésében március 22-én, kedd este a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház dísztermében mintegy száz érdeklődő jelenlétében vetített képes török nemzeti estre került sor. Az esemény házigazdája Petek Taykan 22 éves molekuláris biológus, a Heal the earth, reloaded edition! projekt egyik önkéntese volt, aki a törökországi Mersinből érkezett hozzánk. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán.

share

Zöld Nap Egyesület harmadik alkalommal szervezte meg a négy hónapig tartó díjmentes Orosz Társalgási Klubot a kézdivásárhelyi Sportszálló Társalgójában. Vidáman és sok nevetéssel telt el az alkalmankénti egy-két óra, melynek egyetlen részvételi feltétele az alapfokú angol nyelvismereti készség volt. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook adatlapján.

share

Zöld Nap Egyesület örömmel tudatja, hogy 2022. március 22-én (kedd) 18 órakor a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház dísztermében Török nemzeti estre kerül sor. Az est házigazdája Petek Taykan, a Heal the earth, reloaded edition! projekt törökországi önkéntese lesz.

Oldalak