Vegyes

share

Zöld Nap Egyesület június elején tizenharmadik alkalommal hirdette meg az elmúlt években sikert aratott fotópályázatát. A pályázat címe A természet több arca, a nyertes alkotásokból 2022-es forgatható falinaptár készül. A versenyzők fotóit megnézheti az alábbi galériában.

share

Június 11-én Kézdivásárhelyen a Sportszálló Társalgójában került sor a kézdivásárhelyi civil kerekasztal megszervezésére a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) és a Zöld Nap Egyesület kezdeményezésében. A találkozón tizenkét civilszervezeti képviselő vett részt, a fotók a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek!

share

2021. június 11-én, pénteken 16:00 órai kezdettel a Civilek Háromszékért Szövetség és a Zöld Nap Egyesület szeretettel vár minden kedves céhes városi civil szervezeti képviselőt és érdeklődőt egy kerekasztal beszélgetésre.  Az esemény meghívottja: Gyergyai Bettina a Kézdivásárhely Önkormányzata pályázati felelőse. 

Témák:

share

A civil szervezetek társadalmi támogatottságának egyik legfontosabb és legmegbízhatóbb mutatója a személyi jövedelemadó 3.5 százalékáról az adott szervezet javára rendelkezők száma, illetve az adózók által így juttatott összeg nagysága. Több mint tizenkét éve dolgozunk azért, hogy Te is tisztább és egészségesebb környezetben élhess!

A tavalyi évben is a befolyt összeget a szervezet fejlesztésére és rendezvények szervezésére fordítottuk. Ezt a Te segítségeddel most tudjuk folytatni! Az idén is sok sok szuper programot fogunk tudni nektek szervezni, ebben biztosak lehettek!

share

Május 12-én a Tegyünk Kézdiszékért civil tömörülés és a Zöld Nap Egyesület tagjai – Barta Vilmos és Tóth László, illetve Ráduly Attila elnök, a 22 éves magyarországi Veress Nikolett Adrienn, a 24 éves grúziai Ana Jgerenaia és a 26 éves törökországi Ayten Kurnaz – kitakarították Kézdivásárhelyen a régi református temető római katolikus parcellájában báró Purcell János (1765-1829) ezredes, a székely katonanevelde alapítója gazzal benőtt sírhelyét és annak környékét. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület 

share

A céhes városi Zöld Nap Egyesület ESC és helyi önkéntes csapata, vándorlátogató programjával ezúttal nem kézműves műhelyt, hanem rendhagyó módon a kézdivásárhelyi Kiss Zoltán villamosmérnök, rádióamatőr kuckóját kereste fel, ahol nemcsak a telekommunikáció történetéről hallhattak, hanem egyszerre szórakozva és tanulva, megismerhették a hírközlés történetét és fejlődését, valamint betekintést nyertek a rádióamatőrök munkásságába, annak népszerűsítési tevékenységébe, illetve a rádióforgalom aktivitásába is. A szerdai látogatáson készült fotók az egyesület 

share

Zöld Nap Egyesület betartva a járványügyi előírásokat második alkalommal szervezte meg a négy hónapig tartó díjmentes Török Társalgási Klubot. Vidáman és sok nevetéssel telt el az alkalmankénti egy-két óra, melynek egyetlen részvételi feltétele az alapfokú angol nyelvismereti készség volt. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook adatlapján.

share

2021. április 23-án, pénteken 14:30 órai kezdettel a tizenegyedik Tavaszi Zöld Napok keretén belül a Civilek Háromszékért Szövetség és a Zöld Nap Egyesület szeretettel vár minden kedves civil szervezeti képviselőt és érdeklődőt egy kerekasztal beszélgetésre.  

Témák:

share

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület csapata, immár ötödik alkalommal vette magához vándorbotját, hogy egy újabb helyi kézműves műhelyt látogasson meg. Ezúttal Szabó Annamária textilmérnök kézdivásárhelyi Marikó manufaktúra vállalkozását kereste fel. A látogatás során sok hasznos és érdekes ismeretet szereztek az ESC és helybeli önkéntesek. A csütörtöki látogatáson készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek. 

share

Immár tizenkét éve dolgozunk azért, hogy Te is tisztább és egészségesebb környezetben élhess! A tavalyi évben is a befolyt összeget a szervezet fejlesztésére és rendezvények szervezésére fordítottuk. Ezt a Te segítségeddel tudjuk folytatni! Ha az idén is minket támogattok akkor sok sok szuper programot fogunk tudni nektek szervezni, ebben biztosak lehettek!

Adóbevalláskor miért pont a Zöld Nap Egyesület mindennapi tevékenységeit érdemes segítened?!?

Oldalak