Meghívó - 10 éves születésnap

share on:

A Zöld Nap Egyesület csütörtök (szeptember 5) este 19 órától fennállásának 10. évfordulóját ünnepli a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház dísztermébe. A születésnapi esemény során az érdeklődők betekintést nyerhetnek az egyesület munkájába, tevékenységeibe, megismerhetik eddigi eredményeiket és céljaikat. 2009 nyarán a Zöld Nap Egyesület azért jött létre, hogy tudatosítsa a háromszéki társadalomban, hogy az ökológiai és a társadalmi problémák kölcsönhatásban állnak egymással. Tevékenységeik között szerepelnek állandó (Zöld Nap Suli), rendszeres programok (Mozgó Délutánok, Béke Napja, asztalitenisz bajnokságok), egész napos rendezvények (24 órás szaladás), Nemere Útja zöldút építése, táborok szervezése (Természet az élet forrása, Kerékpáros ifjúsági tábor, Gondolkodj zölden, táborozz velünk), állandó szolgáltatások (levelezési listák működtetése, segítő programok), rendkívüli akciók (kerékpáros felvonulások).

A jubileumi eseményen Varga Andrea és Bagyinka Ágota mellett „zöld” gondolatokkal tűzdelt zenés összeállítással köszönti a szervezetet Budi Babi, Furus Ábel, hegedűvirtuóz és zongorakísérője (Diaconu Mónika tanárnő), Béres Erika, ének-zene Cseh Barnabás, Czirják Lea, Kicsi Kincső-Kriszta, Pálkó Bernát és Ráduly Roland a Bod Péter Tanítóképző diákjai. Felkészítő tanáruk pedig Kis Emese

A születésnap keretén belül bemutatásra kerül külföldi partnereink jelenlétében az egyesület első, házigazdaként lebonyolított nemzetközi Ifjúsági cseréjére, a Re-style-ra!

Szeretettel várják a szervezet önkénteseit, barátait, támogatóit, régi és jelenlegi tagjait is. 

zoldnap