Megjelent a Zöld Napok újság huszonhetedik száma!

share on:

Megjelent a Zöld Nap Egyesület negyedik és egyben a 2017-es évet záró újságja. Elsőként Derzsi Eszter személyében, megismerhetjük az évszak önkéntesét. Ezt követően tájékozódhatunk az egyesület őszi évadjának gazdag tevékenységeiről, éspedig az egyre nagyobb sikernek örvendő 24 órás szaladásról, az Isabel Fernandez által beindított spanyol társalgási klub mozzanatairól, a török nemzeti est, a Mozgó délután, a borvizeinket népszerűsítő, valamint a Lettországban sorra került kilenc napos továbbképzésről. Továbbá olvashatunk a reformáció 500 éves évfordulójára szervezett faültetési akcióról, a csernátoni csapatépítő tréning eseményeiről, a Kollár-Mécs hegymászó páros, valamint Haykuhi Harutyunyan előadásában az örmény nők a társadalomban bemutatójáról és az Önkéntes Kupán szerzett rangos díjról.

Végül pedig betekintést nyerhetünk az évzáró közgyűlés alkalmával a legaktívabb önkéntesek, tagok jutalmazásáról és az év végi beszámolóról is. A ZNE egy programokban gazdag, tartalmas évet tudhat magáénak a 2017-es évet lezáróan. Köszönjük szépen Biró Leventének a szerkesztői, valamint minden kedves közreműködőnek az áldozatos munkát, amivel az év során segítették egyesületünket!

A Zöld Nap Egyesület negyedévenként megjelenő, természetjárás, környezetvédelem, önkéntesség, továbbképzési lehetőségek, oktatási programok, különféle táborok, interkulturalitás, egészséges életmód, témaköröket felölelő kiadványát keresse az egyesület székhelyén/honlapján!

Szerző: Kis Emese

zoldnap