Munkával teli évet zárt a Zöld Nap Egyesület

share on:

Tizedik alkalommal rendezte meg hagyományos évzáró közgyűlését a Zöld Nap Egyesület. Emlékezetes és nagyon hosszú év áll a szervezet mögött. Az eddigi szokásokat az idei évben sem törték meg, így a régió számos pontján megtalálhatóak voltak a Zöld Napos programok. A résztvevők üdvözlését követően Ráduly Attila egyesületi elnök képes beszámolóval, videókkal színesítve foglalta össze a 2018-as munkaévet.  A szombat délutáni találkozón készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook adatlapján.

Programjaik tekintetében gazdagnak bizonyult ez az év is, hisz nem telt el hét úgy, hogy a Zöld Nap Egyesület ne állt volna elő valamivel. A jelenlévők a december 29-ei közgyűlésen áttekintették a szervezet nagyobb rendezvényeit, amelyeket hírül adtak a helyi sajtóban is. Összegezték az idei év aktuális fejlesztéseit és beszélgetés keretében vitatták meg a 2019-es év közös célkitűzéseinek legfontosabb kérdéseit. Egyrészt tovább folytatják az elmúlt években sikerrel működő eseményeiket, másrészt újabb tevékenységekkel bővítik ezeket. Ugyanakkor állandó cél az infrastruktúra fejlesztése, amit a programok sokasága is indokol. A közgyűlés hivatalos részének befejezéseként díjazták a legaktívabb önkénteseket is. Az év önkéntese címet Balogh Ákos (223 önkéntes óra/év) érdemelte ki, aki az idei évtől elkötelezettségével segíti a szervezet elismertségét, munkáját. A képzeletbeli dobogó második fokát Kónya László (222 órával), a harmadik helyet pedig Szabó Attila (211 órával) foglalta el.

A közgyűlésen összegezték az egyesület ez évi működését is, annak költségvetését, valamint a kommunikációs tevékenységet. Ezen estét is kötetlen hangulatban töltötte együtt a tagság a legfiatalabbaktól az idősebb korosztályig. „Rendkívül boldog vagyok, hiszen egy újabb remek évet tudhatunk magunk mögött. Januártól meghatározott tervezés alapján, konkrét célrendszerrel, tudatosan kidolgozott, realista, megvalósítható rendezvényekkel folytatjuk tevékenységünket.” – hangsúlyozta a szervezet elnöke. Az észrevételek, vélemények, a díjazások után kedélyes beszélgetéssel együtt koccintottak az idei év kiemelkedő sikerére. 

A Zöld Nap Egyesület vezetősége ez alkalomból, kíván mindenkinek egy sikerekben gazdag boldog új esztendőt!

Fotó: Alen Margaryan

zoldnap