Ziua Sepsi Mobility

share on:

Pe data de 22 Septembrie 2018, cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității Biroul de Tineret Turulmadár a organizat pentru prima oară Ziua Sepsi-mobility. Organizatorii au avut scopul de a promova siguranța pe bicicletă dar/și pe alte forme alternative de transport. Având în vedere acest lucru au creat 8 locații diferite, unde participanții au trebuit să rezolve diferite exerciții.  Astfel după parcurgerea celor 8 stații participanții își puteau valida tombolele primite. Fotografiile realizate sunt disponibile pe pagina de Facebook al asociației. 

Exercițiile erau următoarele: puzzle, circulă regulamentar, indicatoare rutiere, test rutier, M check, circulație în trafic, pistă cu obstacole, prim ajutor. Asociația Zöld Nap consideră important participarea le evenimente organizate de organizații cu profil și scop asemănător, astfel la evenimentul Sepsi Mobility a fost prezent cu opt reprezentanți. Norocul a fost de partea noastră, deoarece premiul principal al evenimentului, o bicicletă neuzer a fost câștigat de Katalin Derzsi, iar alte premii de către alți voluntari de la organizație.

Mulțumim fabricii de confecții Zarah Moden, pentru sprijinul financiar oferit în vederea transportului și registrării la eveniment.

Foto: Carmen Gallardo

zoldnap