Primul team building din acest an

share on:

În data de 8-9 februarie 2020 Asociaţia Zöld Nap a organizat pentru voluntari primul team building pe anul 2020. Formarea a avut în program următoarele activităţi: jocuri de formare a echipei, icebreakers, precum şi jocuri motrice. Fotografiile despre eveniment pot fi vizionate pe pagina de Facebook a asociaţiei.

Scopul primordial al acestei întruniri profesionale, organizată în mai multe limbi, în oraşul breslelor a fost organizarea unui training interactiv, ludic dar plin de conţinut în special pentru dezvoltarea diferitelor abilităţi. Deasemenea s-a pus accent şi pe dezvoltarea  gândirii creativ – logice. Cei 20 voluntari participanţi au avut posibilitatea de a  vedea activităţile zilnice ale asociaţiei, au învăţat metode cu ajutorul cărora au putut să iasă din monotonia zilnică prin comunicare şi prin activităţi interactive intergrupale.

Ca să reuşească în rezolvarea diferitelor sarcini, pe lângă prelucrarea cognitivă au avut nevoie mai ales de prelucrarea afectivă, fiind nevoiţi să fie atenţi unii cu alţii. Prin programul realizat de vicepreşedinte Bíró Levente s-a pus accent pe învăţarea prin experienţă, ca participanţii să-şi dezvolte capacitatea de încrederea în ceilalţi, să-şi însuşească lucrul în echipă. În cadrul activităţii de team building voluntarii au discutat despre posibilităţile de îmbunătăţire a evenimentelor Mozgó Délután şi Zilele verzi de primăvară. După servirea cinei au urmat jocuri interactive şi ziua s-a încheiat cu discuţii.

După cină, seara de sâmbătă a fost încheiată cu două ore de jocuri de societate. În ceea de a doua zi accentul s-a pus pe mersul pe jos. După turul de 9 km de mers pe jos a urmat discutarea celor două zile de teambuilding, unde cei mai mulți au semnalat că s-au simțit bine,  s-au relaxat. La încheierea evenimentului membrii asociației au discutat cele mai importante activități ce trebuie implementate în viitorul apropiat. „Consider că acest timp petrecut împreună a fost eficient, ca grupul nostru să se coaguleze în echipă, şi să-i cunoaştem mai bine pe noii veniţi. Interrelaţiile să se consolideze mai eficient între participanţi, şi cred că acest fapt  va determina ca şi în viitor aceste relaţii să se menţine şi să se consolideze.” - a declarat un participant. Programul s-a încheiat cu soare și voie bună.

zoldnap