După-amiază activă - Deschidere de sezon cu pedalat și jocuri cu mingea

share on:

Asociația Zöld Nap, în parteneriat cu Biroul de Sport din Târgu Secuiesc, organizează de șase ani consecutiv  evenimentul „După-amiaza activă”. Cel de al 33-lea a fost organizat miercuri 26 februarie. Fotografiile de la eveniment pot fi vizualizate pe pagina de Facebook a asociației.

Evenimentul, cu  o tradiție îndelungată, s-a concentrat pe implicarea tinerilor din regiunea Târgu Secuiesc, dar multitudinea de programe care au îmbogățit evenimentul gratuit au fost orientate către familii. De fiecare dată toate vârstele sunt reprezentate de la copii mici la adulți, care petrec plăcut cele două ore și jumătate. La după-amiaza activă din luna februrarie au participat peste o sută de persoane, care au putut juca tenis de masă, au alergat, au jucat mikado și au pedalat împreună cu cei din secțiunea de biciclete KSE, au  jucat fotbal cu membrii clubului Puskás Ferenc Gombfoci și datorită organizatorilor au putut încerca diferite jocuri de societate și desene de colorat.

Pe lângă acestea , cei prezenți au putut observa ora de yoga interactivă ținută de Hodor Eniko. În ultima parte a evenimentului a fost organizat un concurs cu mingea, respectiv cine atinge de mai multe ori mingea fără ca acesta să atingă pămânul. Concursul organizat pe mai multe categorii a fost câștigat de către Bede Roland, și de Dumitru Beáta Andrea. Pe podiumul imaginar pentru locul trei a fost o dispută între Bánffy Szabolcs și Sipos Szabolcs, iar argintul a fost câștigat în cele din urmă de cel dintâi cu două puncte avans. Conform planului evenimentul va fiorganizat și în luna martie, astfel cei care nu au participat pot veni data viitoare. Medicii recomandă cu precădere pentru toată lumea râsul, pentru că face bine sănătății. Acest eveniment va aduce zâmbetul pe buzele participanților. Zâmbetul și buna dispoziție este asigurat cu siguranță.

Evenimentul a putut fi organizat cu sprijinul Fundației Bethlen Gábor și Corpului European de Solidaritate

Autor: Ráduly Attila

zoldnap