Team-building pentru a 3-a oară în acest an

share on:

În toamna anului 2021, conducerea Asociației Zőld Nap a organizat pentru a 3-a oară team building pentru voluntarii săi, totul având loc cu respectarea reglementărilor epidemiologice. Acțiunea care s-a desfășurat pe durata a 2 zile a inclus prezentări, formarea unui grup unit și o ieșire în natură. Fotografiile realizate la această acțiune pot fi vizionate pe pagina de Facebook a asociației.

În prima zi, acțiunea a avut loc în sala de conferințe din cadrul Hostel Sport din Târgu Secuiesc, unde totul a fost coordonat de Lilit Araqelyan, voluntar ESC din Armenia, unde participanții au participat la jocuri diversificate, creative, comunicative care contribuie la dezvoltarea abilităților de comunicare, autocunoaștere și activități menite pentru a spori atenția și memoria. Apoi voluntarii au putut să asculte o prezentare a lui Davit Mamulyan, de asemenea voluntar ESC din Armenia, având ca temă realizarea și redactarea corectă a unui CV. Ziua s-a încheiat cu jocuri și o evaluare a programelor zilei.

Duminică, programul a continuat cu o excursie în natură la care au participat clasa a IX-a B din cadrul Liceului Pedagogic Bod Péter din Târgu Secuiesc și părinți ai elevilor. În cadrul excursiei au fost vizitate tezaururi naturale, culturale și istorice din zonă, precum Biserica Romano – Catolică din Sânzieni și apoi din Poian, arborii memoriali ai zonei, apele minerale și în cele din urmă ruinele Cetății Mereni.

Cunoștiințele locale au fost prezentate sub îndrumarea d-nei Emese Kis, de către elevele Kinga Bartók și Andrea Borsó. La finalul excursiei, echipa a avut parte de o surpriză pregătită de către Zoltán Kiss, care i-a așteptat pe drumeții care au dorit să se încălzească cu un vin fiert pregătit la ceaun. După aceea, la întoarcerea spre casă, la invitația părinților elevei Blanka Ráduly în Sânzieni, echipa a putut servi în curtea acestora, pâine cu untură și ceapă, ceai, palincă, prăjituri. Una peste alta, team-buildingul care a durat două zile și-a atins obiectivul. Mulțumim lui Zoltán Kiss și familiei Ráduly pentru ospitalitate.

Autor: Emese Kis

Foto: Nane Sahakyan și Attila Balázs

Videó: 

zoldnap