Ruhámat a ruhádért III

share on:

A környezettudatos életmód része, hogy a ruhatárunkat is zöldebbé tegyük. Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, miszerint a szekrényekben gyakori vendég a sosem vagy csak ritkán hordott ruha. Ezért is gondoltuk úgy, hogy megszervezzük harmadik alkalommal is a Ruhámat a Ruhádért nevű rendezvényt. 2010. szeptember 23-án, csütörtökön 13 órától Cserebere vásárra ("Ruhámat a ruhádért") kerül sor a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.

A Zöld Nap Egyesület, a helybéli sportiroda támogatásával lehetőséget ad használt és új tárgyak elcserélésére. A ruhák cseréjét praktikusan és egyszerűen alakítjuk ki: a hozott ruhákat érkezéskor csapatunk átnézi és értékeli, majd ez alapján egy Zöld Napos érmét kapnak a kezükbe. Az érdeklődök végigturkálják a börze kínálatát, aztán a kiválasztott darabokkal a „kasszához” állnak: az érmék leadásával annyi cuccot vihetnek, amennyit hoztak. Azok a személyek, akik nem szeretnének adni, cserélni, elhozhatják használt ruháikat, játékukat, tárgyakat és felajánlhatják rászorulók számára. Ezeket a csomagokat a Zöld Nap Egyesület csapata továbbítani fogja a nehéz körülmények között élőknek. Szeretettel várunk mindenkit!

Média támogatóink : Profi Rádió, Kezdi.info, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Szerző: Ráduly Attila

Plakátterv: György Attila

zoldnap