Tevékenységi beszámoló 2022

share on:

Minden újév tervekkel kezdődik, de „visszapillantani” is szükséges. Hihetetlenül gyorsan elrepült a 2022-es év is, s azt kell mondanunk, hogy a hagyományainkhoz híven idén sem volt időnk unatkozni, mert mindig volt mit szervezni. Visszatekintve az eddig megvalósított, valamint a folyamatban levő programokra kijelenthetjük, hogy sikeres volt az elmúlt időszak, sikerült egy pluszt hozni a kézdiszéki civil életbe, maradandó eredményeket felmutatni.

Az ingyenes kiadvány a szervezet egész éves szerteágazó tevékenységét mutatja be. Idén programjaink sora kibővült, újabb tevékenységek kerültek be programtervünkbe és igyekeztünk ezeket a tevékenységeket pontosan az elvárásoknak megfelelően teljesíteni. Remélem, hogy a 2023-as év is sok jót tartogat számunkra. Ha a kis csapatunk egy irányba halad, s minden egyes tagunk a saját idejéből, cselekedetével hozzá tud tenni egy darabot az elképzelt és megvalósításra váró feladatokhoz, akkor nagyon bízom abban, hogy év végén is büszkék lehetünk majd egyesületünkre.

Ráduly Attila által szerkesztett 16 oldalas kiadvány, melynek részét képezi az év önkéntesével készített interjú is a szervezet irodájában vagy a világhálón olvasható a www.zoldnap.info oldalon.

Szeretnénk megköszönni minden támogatónak a felkarolást, az önkénteseinknek a fáradhatatlan segítséget és minden kedves partnernek az együttműködést.

zoldnap